MULTIFUNCTIONELE AIRCO’S VOOR PARTICULIEREN

Vindt u een aangename woontemperatuur belangrijk? Waarschijnlijk is uw interieur ingericht op een manier waarin u uzelf herkent, tot rust komt en waarin u zich prettig voelt. Een airconditioning kan het comfort nog meer verhogen!

Een airco zorgt ervoor dat het leefklimaat in elke ruimte van uw huis en in elk seizoen geoptimaliseerd is, zelfs op de oververhitte zolderkamer tijdens de zomer!

Met de standaard inverter warmtepomp kunt u comfortabel en snel de ruimte koelen, verwarmen, filteren en ontvochtigen. Uw airconditioner is dus het hele jaar door een echte klimaatregelaar!

WANDMODELLEN

Het wandmodel is de meest toegepaste airconditioner bij particulieren. Door zijn compacte vormgeving en laag geluidsniveau is het wandmodel geschikt voor praktisch elke ruimte in uw woning.

Een wandmodel wordt hoog in de ruimte tegen de wand gemonteerd en gekoppeld aan een buitendeel. Ze worden veelal toegepast in woonkamers, slaapkamers, keukens, studeerkamers of kleine kantoorruimtes.

Bekijk onze wandmodellen

CASSETTEMODELLEN

Een cassettemodel wordt toegepast in ruimtes waar een systeemplafond aanwezig is. Een cassettemodel wordt door zijn inbouwmogelijkheden fraai weggewerkt in het systeemplafond. U ziet alleen het luchtpaneel in het plafond. 

Het cassettemodel wordt centraal in de ruimte in het systeemplafond gehangen en verdeelt zijn lucht door middel van een vierzijdige uitblaasrooster langs het plafond. Door deze vierzijdige uitblaas wordt de lucht optimaal verdeeld in de ruimte.

Bekijk onze cassettemodellen